Usein kysyttyä??

Tilaamisesta

Voinko palauttaa tilaukseni?

Voitte palauttaa tilauksen 14 päivän kuluessa, jos tuotteet ovat avaamattomia. Ohjeet löytyvät sivulta: Toimitusehdot, maksutavat ja palautukset

Onko tilauksessa merkintöjä sisällöstä tai kaupasta?

Tilaukset on paketetoitu pehmeään kirjekuoreen (kuplapussi). Paketista ei näy ulkoapäin lähettäjää (KondomiNet) eikä sisältöä. Tiliotteelle tulee saajaksi Biofenno Avoin Yhtiö, joten siitäkään ei tilauksen sisältöä voi päätellä.

Voinko tilata ilman rekisteröitymistä?

Kyllä, voit tilata ilman rekisteröitymistä. Tilatessasi sinulta kysytään yhteystietoja ja tässä yhteydessä voit samalla rekisteröityä, mutta se ei ole pakollista.

Tuotteista

Voiko käyttää kahta kondomia päällekkäin?

Kahta tai useampaa kondomia ei suositella käytettäväksi päällekkäin, sillä kondomit hankautuvat toisiaan vasten ja menevät näin helposti rikki. Noudattamalla varovaisuutta, kondomi pysyy paremmin ehjänä. Varo erityisesti kynsiä ja teräviä esineitä, kuten sormuksia.

Saako liukuvoiteita käyttää kondomin kanssa?

Lateksisten kondomien kanssa voidaan käyttää vain vesipohjaisia liukuvoiteita. Kaikki voiteet, joissa on rasvaa, myös kosteusvoiteet haurastuttavat lateksia. Lateksittoman-kondomin kanssa voi käyttää myös öljypohjaisia liukuvoiteita koska ne on valmistettu polyuretaanista.

Kondomit ovat minulle liian isoja ja ne liukuvat pois päältä

Sultan Sensitive on yleisimmästä merkeistä kapea, 50mm leveä. Jotkut muotoilut kondomit ovat kapeampia kärkiosasta, kuten Magic, joten niitä kannattaa kokeilla myös. Lisäksi rullaa kondomi aivan siittimen tyveen asti, jolloin se pysyy paremmin paikoillaan.

Kondomit vievät tuntuman. Mitä merkkiä suosittelette?

Tuotevalikoimamme merkeistä Thin on ohuin. Muut kondomimerkit ovat 0,06mm tai paksumpia.